INGREDIENSER
Deig
Varm melk (350 ml).
1 ts (2 gram) tørr gjær.
1 ss (20 gram) granulert sukker.
1 egg.
1 ts (8 gram) salt.
4 ss olje (40 ml).
5 kopper mel (600 gram).
Fyll av kjøttdeig
3 ss olje (30 ml).
Kjøttdeig (400 gram).
2 finhakket løk.
1 ts salt (5 gram).
1 ts svart pepper (5 gram).
1 klype finhakket persille.
Potetfylling
6 kokte poteter.
1 ss smør (14 gram).
1 ts salt (5 gram).
sort pepper (3 gram).
---------------
Cheddarost (100 gram).
Til å bake ut
1 kopp mel (120 gram).
1 kopp stivelse (105 gram).
Pensling
2 ss smør (28 gram).
Et halvt te glass olje (45 ml).
Stek i en forvarmet 180 graders ovn i ca 30 minutter.